Recept truffelpops
Truffelpops

Benodigdheden
Voor 12 truffelpops
2 Eetlepels koffielikeur
4 Chocolademuffins
Chocoladepallets
4 Eetlepels botercrème*
Pure smeltchocolade
12 Bonbonpapiertjes
*Zie recept botercrème
Bereidingswijze
Verkruimel de vier chocolademuffins tot kleine kruimels.
Meng de kruimels met de vier eetlepels botercréme*, als de kruimels niet goed blijven plakken, voeg er dan nog extra botercréme bij.
Verdeel het cakemengsel in twaalf gelijke porties en rol er dan balletjes van.
Zet de balletjes tien minuten in de diepvries of één dag in de ijskast.
Smelt nu de chocolade in een pannetje au bain marie.
Haal de balletjes door de gesmolten chocolade heen en leg ze op een plaat.
Strooi de chocoladepallets over de balletjes heen als de chocolade nog niet is opgedroogd.
Zodra de chocolade droog is, leg je de balletjes in het bonbonpapiertje op een leuk schaaltje.
*Vervang in het recept van de botercréme het water door de koffielikeur
Maak jouw eigen website met JouwWeb